uusi yhteys

TRE etäaloitus

  • Instagram
  • Facebook
  • RSS

Mulla ois sulle yksi juttu jolla sä voisit tehdä sun arjesta stressittömämpää. Ehkä tiedätkin jo, mutta mä voisin sanoa itseäni entiseksi suorittajaksi, joka halua siis vaan tehdä työnsä hyvin tai no ehkä jopa paremmin kuin hyvin. Mielellään vielä vähän etuajassa. Eikä siinä varsinaisesti oo mitään vikaa mutta huomasin sen aiheuttavan mulle äärimmäisyydessään tosi paljon stressiä, vaativuutta ja tosi ikävää sisäistä puhetta.

 

Mä olen saanut tärinäterapian myötä tähän (ja moneen muuhunkin asiaan) tosi paljon helpotusta ja uutta näkökulmaa. Haluaisinkin jakaa sen myös sun kanssa, koska olisi synti olla jakamatta tälläistä tietoa eteenpäin.

 

TRE tärinäterapian kautta tajusin kuinka fiksuja meidän kehot on. Myös sen kuinka mä en ollut kuunnellut kehon signaaleja, varmaan kuin silloin kun oikeasti sattui, esimerkiksi kuukautiskivut, synnytys, pääkipu, lihaskramppi, selkäkipu tai muu vastaava kipu.

 

Keho viestii niin monesta muustakin asiasta ja jo paljon ennen kuin ollaan vielä edes siellä kivussa. Tää ei oo mikään hokkuspokkus temppu, *pling* “nyt sä osaat kuunnella kehoasi ja nähdä kokonaisuuden, itses ja muut eri näkökulmasta”, vaan ensimmäinen askel sillä matkalla. Jolla sä voit löytää mielen ja kehon yhteyden uudelleen tai syvemmin säännöllisellä TRE tärinäterapia harjoittelulla.

 

Olisi kunnia olla osa sun matkaa ja avartaa sun mieltä, näkemään itsesi, muut ja maailman ehkä uudella tavalla.

 

 

 

ONLINE ETÄALOITUS

 

Tämä on sinulle joka haluat kokeilla Tärinäterapiaa stressinpurkuun | TRE-menetelmää matalalla kynnyksellä ohjaajan kanssa.

Etätapaamisessa keskustelemme sinun tarpaistasi, tavoitteista sekä tietysti TRE-menetelmästä.

Ohjaan sinulle hengitysharjoituksen, menetelmän alkuliikkeet sekä tärinä osuuden sinun kehollesi sopivalla tavalla. 

Saat harjoituksen jälkeen sähköisessä muodossa (PDF), omaan sähköpostiisi alkuliikkeet ja harjoittelu ohjeet itsenäistä harjoittelua varten.

 

Muut palvelut:

Forest Grass

uusi yhteys

tre kotipaketti

hyppy3.jpg

uusi yhteys

tre yhdistelmä paketti

Laptop & Coffee

uusi yhteys

tre etäaloitus