• Instagram
  • Facebook
  • RSS

uusi yhteys

TRE kotipaketti

Mulla ois sulle yksi juttu jolla sä voisit tehdä sun arjesta stressittömämpää. Ehkä tiedätkin jo, mutta mä voisin sanoa itseäni entiseksi suorittajaksi, joka halua siis vaan tehdä työnsä hyvin tai no ehkä jopa paremmin kuin hyvin. Mielellään vielä vähän etuajassa. Eikä siinä varsinaisesti oo mitään vikaa mutta huomasin sen aiheuttavan mulle äärimmäisyydessään tosi paljon stressiä, vaativuutta ja tosi ikävää sisäistä puhetta.

 

Mä olen saanut tärinäterapian myötä tähän (ja moneen muuhunkin asiaan) tosi paljon helpotusta ja uutta näkökulmaa. Haluaisinkin jakaa sen myös sun kanssa, koska olisi synti olla jakamatta tälläistä tietoa eteenpäin.

 

TRE tärinäterapian kautta tajusin kuinka fiksuja meidän kehot on. Myös sen kuinka mä en ollut kuunnellut kehon signaaleja, varmaan kuin silloin kun oikeasti sattui, esimerkiksi kuukautiskivut, synnytys, pääkipu, lihaskramppi, selkäkipu tai muu vastaava kipu.

 

Keho viestii niin monesta muustakin asiasta ja jo paljon ennen kuin ollaan vielä edes siellä kivussa. Tää ei oo mikään hokkuspokkus temppu, *pling* “nyt sä osaat kuunnella kehoasi ja nähdä kokonaisuuden, itses ja muut eri näkökulmasta”, vaan ensimmäinen askel sillä matkalla. Jolla sä voit löytää mielen ja kehon yhteyden uudelleen tai syvemmin säännöllisellä TRE tärinäterapia harjoittelulla.

 

Olisi kunnia olla osa sun matkaa ja avartaa sun mieltä, näkemään itsesi, muut ja maailman ehkä uudella tavalla.

 

UUSI YHTEYS - KOTIPAKETTI

 

Tämä on sinulle joka haluat kokeilla ensimäistä kertaa tai jatkaa jo oppimaasi Tärinäterapiaa stressinpurkuun | TRE-menetelmää itsenäisesti esim. kotona.

 

Offline paketissa saat sähköpostiisi kolme videoita. Aloitus-, hengitysharjoitus- ja TRE tärinäharjoitus videon. Mukaan saat myös kirjalliset harjoitusohjeet sekä TRE alkuliikkeet (jotka näytän myös tärinähajoitus videolla).

 

 

HUOMAA KUITENKIN TÄMÄ!

Ota kuitenkin huomioon, että jos sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia harjoittelun aloittaminen ilman ohjaajaa ei ole suositeltavaa. Silloin suosittelen aloittamaan ONLINE tai LIVE tapaamisella minun kanssani.

 

Esimerkiksi: vanhoja vammoja, yliliikkuvat nivelet, isoja leikkauksia tai operaatioita, olet raskaana, liikuntarajoitteisuutta, vakavia mielenterveysongelmia esim. dissosiaatio tai psykoosi herkkyyttä, traumaperäinen stressihäiriö, ahdistuneisuutta jne. 

 

Ole aina epävarmoissa tilanteissa yhteyttä ohjaajaan miinanainen (at) gmail.com jos et ole ihan varma voisitko aloittaa harjoittelun itsenäisesti ja turvallisesti.

Muut palvelut:

Forest Grass

uusi yhteys

tre kotipaketti

hyppy3.jpg

uusi yhteys

tre yhdistelmä paketti

Laptop & Coffee

uusi yhteys

tre etäaloitus